Verhuisd,auto,werken,duiken,toffe dingen doen
Door: bertvanemden
Blijf op de hoogte en volg Bert
24 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam
Verder gewoon gewerkt,bezig geweest met dingen uitproberen voor nieuwe kaart. Gaat leuk worden. Woensdag avond onwijs veel regen, dus alleen boven gasten (beneden nier overdekt). Wel grappig dat de bediening onder een paraplu de gerechten naar boven bracht. Verder weer prima week qua gasten.
Zondag wezen wrak/diep duiken. Was mooi en spannend. Tot 30m gegaan en het wrak ook in. In de stuurhut wel krap. Na de duik Chantal opgehaald, we wilden het eiland gaan verkennen met de auto. Terug naar Daniels landhuis (hier zit de duikschool). Met elkaar pannenkoeken gegeten en met z'n 5e (Chantal en ik en mijn auto en Sheila,Tamara&Jorge in hun auto) richting het noorden gereden. Hier een weg op gegaan die je normaal alleen met een jeep, buggy of quate doed. Dus helemaal uit elkaar getrild (auto ook haha). De rit is zeker de moeite waard geweest. Jorge kent deze plek goed i.v.m. werk van vroeger. We zijn grotten (Indian Caves) in gegaan, super mooi en veel vleermuizen. Het uitzicht ook prachtig. Deze kant van het eiland is heel erg ruw, niks strandjes om rustig te liggen zoals bij Jan Thiel Baai, of Mambo Beach. Weer een stuk doorrijden, maar dit zagen Chantal en ik eigenlijk niet meer zitten i.v.m. mijn auto. Dus terug gegaan. Via een ander survival pad naar een windmolen park gereden. Hiervoor moesten we door diepe plassen,kuilen,kraters etc. Spannend en ook leuk. Bij de kust aangekomen schitterende foto's kunnen maken. Jorge wist nog een leuk iets. Hij stopte een auto band in een kloof, hieronder kwam de zee. Die duwde dus met veel kracht lucht omhoog, waardoor de band de lucht in vloog. Net een IJslandse geizer, maar dan met een auto band!! Nog wat drinken met elkaar en naar huis. Even douchen en daarna naar Chantal dachten we. Maar Leonie belde dat ze een uur eerder uit Aruba zou vertrekken, dus wij gelijk door naar het vliegveld. Daar even een pasta gegeten. Leonie en een vriendin veilig aangekomen op Curacao, dus allemaal onze weeend verhalen vertellen. Ondertussen naar huis, om door te gaan naar Wet en Wild. Niet te laat naar huis.
Vanmorgen rustig aan gedaan. Wilde eigenlijk wat leuks gaan doen, maar Bas vroeg of ik toch mee kon naar Nova (groothandel).Eerst even wezen hardlopen en daarna Bas opgehaald en nu even op mijn bed. Heb koppijn. Straks naar Leonie en Chantal, ga bij hun koken.
De mensen waar ik nu bij in huis zit zijn echt super lief. Hoef zelf niet eens te wassen, doen zij gewoon voor me!!! Verder zijn ze heel gezellig en ook super geinteresseerd in prestaties van Jos.
Weer een heel verhaal, maar wil jullie graag op de hoogte houden.
Leuk dat ik zoveel reacties krijg op verschillende site's.
Kus Bert
24 Januari 2011 - 22:48
Arwin:
Weer een bezig bijtje zoals altijd :) Was het niet eng om dat wrak in te gaan? Ben ook benieuwd naar de foto's van je nieuwe onderkomen. Gr Arwin & Henrieke! -
25 Januari 2011 - 19:02
Ricardo & Naat:
We lezen het al.....je verveelt je daar!! Niets te doen...hahaha...:P
Nee hoor, je hebt het daar nog drukker dan hier, maar dat heeft dan natuurlijk wel z'n charmes....
Enne....de instelling daar gaan wij Nederlanders nooit aan wennen hoor! Dat ligt niet aan jou...hihi!
Genietse!!
Kus van ons x -
26 Januari 2011 - 16:15
Lieke Van Unen:
hey bert,
leuk om je verhalen te lezen, zo te horen zit je helemaal op je plekje.
hier ook alles goed hoor! Lekker druk allemaal.
veel plezier daar
xx lieke -
27 Januari 2011 - 18:15
Anja:
Heb weer genoten van je verslag! Het is hier weer bar koud dus je mist niks, qua weer dan! Ja joh, je zult ook aan de siesta moeten geloven, hebbie misschien ook niet zo'n hoofdpijn want misschien ligt jouw tempo gewoon te hoog hahahahahahahah..
27 Januari 2011 - 18:16
27 Januari 2011 - 18:16
30 Januari 2011 - 11:29
Bastiaan En Evelien:
Weer een leuk verslag om te lezen!