Werken, Trainen, GuusMeeuwis,Windsurfen en meer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Bert Emden - WaarBenJij.nu Werken, Trainen, GuusMeeuwis,Windsurfen en meer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Bert Emden - WaarBenJij.nu

Werken, Trainen, GuusMeeuwis,Windsurfen en meer

Door: Bert van Emden

Blijf op de hoogte en volg Bert

24 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam

Het is weer even terug, maar nog even snel een korte samenvatting van mijn afgelopen maand.

Op het werk een paar weken rustig. Aan de ene kant lekker, maar een avond duurd ook wel lang. Afgelopen week weer elke avond vol. Hefstvakantie in Nederland. Afgelopen vrijdag en zaterdag heel slecht weer, waardoor de zee heel ruw was en het water zo het restaurant in liep. Zandzakken, planken, zeilen plaatsen en heel veel water trekken. Voor vanavond is er een soort van weer alarm afgegeven. Er komt een Tropical wave aan. Ben benieuwd.

Helaas zijn Tamara en Diede echt terug gegaan naar Nederland. De laatste dagen heel veel met ze afgesproken (ook met Jaap en Sandra). Laatste avond heerlijk uiteten geweest en dag van vertrek ontbeten met elkaar en daarna naar Hato. Mis ze wel.

Trainen voor de marathon verloopt goed. Elke zondag een duur training. Zit nu op 2:40u, moet dus nog wel wat tijd bij, maar gaat goed komen. Verder lekker fietsen. Windsurf lessen zitten er ook weer op. Was leuk en best moeilijk, maar kan het nu wel aardig.

Afgelopen vrijdag echt 1 van mijn beste/leukste stap avonden gehad tot nu toe. Guus Meeuwis bij Mambo. De dag ervoor had hij met de band bij ons gegeten. Het optreden zo sfeervol en gezellig. Ook enigste moment dat het droog was die dag haha.

Voor het duiken heb ik mijn rescue brevet behaald. Een nachtduik gemaakt met een grote groep. Alles verliep goed. Mooi om weer iets verdiend te hebben. Gister wezen duiken aan de Noordkant (normaal heel ruig), nu rustig. Hele anderen soort koraal en vissen. Buddy met Annemiek (collega die nu voor Advanced bezig is). De kans was ook aanwezig dat we haaien zouden zien, maar helaas was dit niet het geval. Ook nog een keer met Jaap en Annemiek bij Jan Thiel (mijn werk) wezen duiken.

Nu begint het langzaam te regenen, is ff kijken hoe het gaat spoken vanavond en vanacht. Zo naar Hato (vliegveld) om Jos op te halen. Ben zo blij dat hij komt. Gaan er voor hem een TOP vakantie van maken. Mijn ouders komen vrijdag. Die zijn vandaag van Aruba via Curacao naar Bonaire gevlogen.

Zo jullie zijn weer een beetje op de hoogte. Alles melden word wel heel veel en ik weet niet eens alles meer haha.

Hoop dat het in Nederland met iedereeen goed gaat.

Liefs Bert

• 25 Oktober 2011 - 07:23

Anja:

Ha die Bert! Jammer voor jou dat je geen haaien hebt gezien! Maar ja je hebt Guus al mogen begroeten en je kan in het leven niet alles hebben! Ik persoonlijk zou eerder voor Guus gekozen hebben hahahahahahahah! Wat fijn voor je dat Jos er nu is en dat je ouders eraan komen. Wij zijn hier hard aan het klussen bij Marije. Wordt een mooi allemaal.
    groetjes!!

• 25 Oktober 2011 - 08:15

Désirée:

Heej Bertje,

Eindelijk weer eens een verhaaltje :)
    Blij dat het nog steeds goed gaat met je.
    Nog ff volhouden want het zit er bijna op voor je.
    Maar eerst nog genieten met de hele familie van Emden.

Dikke knuf

• 25 Oktober 2011 - 08:30

Wilma Van Unen:

Hoi Bertje wat een leuk stukje weer om te lezen. Super dat je ouders en jos langskomen want jeetje man wat zul je die missen. Hier in de gorzuh gaat alles goed Peet is weer beetje aan ballen..
    nou jongen de groetjes van ons enne tot snel want het is zo december.

kussie

• 31 Oktober 2011 - 08:15

Elly En Matthé:

Hallo Bert,
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Fijn dat je ouders en Jos ook overgekomen zijn zodat jullie jouw verjaardag met elkaar kunnen vieren. Wij wensen jou een hele gezellige dag en doe iedereen de groeten.
    Groetjes Elly en Matthé

• 31 Oktober 2011 - 09:13

Saskia & Nico:

Ha Bert,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er wat moois van vandaag!

Saskia & Nico

• 31 Oktober 2011 - 21:05

Rosemarie & Caspar:

Ha Bert!
    Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Heb begrepen dat je ouders en Jos er zijn. Leuk met z'n vieren! Alles goed verder? Hier alles ok. Ben inmiddels met zwangerschapsverlof. En dat bevalt wel! Lekker rustig alles in orde brengen voordat ons meisje wordt geboren.
    Groetjes!
    Roos & Caspar