Bekenden langs, fietsen, Zanzibar, Duiken
Door: Bert van Emden
Blijf op de hoogte en volg Bert
12 September 2011 | Nederland, Amsterdam
De afgelopen week bij Zanzibar in de keuken gestaan, omdat Tinto 2 weken dicht is i.v.m. onderhoude en opknappen van de zaak (eerste week nog niks gedaan!!). Zanzibar is zo niet mijn ding. Is vooral zoveel mogelijk gerechten er op een avond doorheen jagen en kwalitatief een stuk minder dan Tinto. Wel leuk om dit ook even te zien en mee te maken. Doe ook gewoon volop mijn best, maar merk wel aan mezelf dat ik minder gedreven ben. Komende week nog bij Zanzibar werken en daarna weer naar Tinto.
2 weken geleden is Michiel (oud collega bij de Shell) nog komen eten bij Tinto. Was erg gezellig hem weer even gesproken/gezien te hebben. Nu is Lisa er (samen mee tienerkampg gedaan en ze doed al jaren de spooktocht). Al een paar keer met haar afgesproken en afgelopen vrijdag samen met een vriendin van haar naar Daaibooi geweest. Daarna uiteten geweest en even wezen stappen.
Vorige week zondag nog wezen duiken. Ging weer goed. Een paar herhalings incidenten na gespeeld (roes, masker verloren, paniek) voor mijn rescue. Nog 1x een nachtduik maken en dan is het papiertje binnen. Na de duik met Diede rondje Westpunt gefietst. Ging echt voor geen meter (35graden, moe, futloos, 4x band moeten op pompen). Bijgekomen, filmpje gekeken en naar W&W gegaan. Hierna zouden we met Tamara, Sandra en Diede bij Papagayo beachclub gaan eten. Vonden uiteindelijk W&W veel te gezellig, dus zoals altijd daar 'even' blijven hangen. Lisa kwam hier ook nog heen.
Vorige week maandag dacht ik lekker mijn vrije dag van Tinto te hebben. Niet dus! Werd om 14u gebeld door de chef van Zanzibar %2