Werken/GGD/Auto overschrijven
Door: bertvanemden
Blijf op de hoogte en volg Bert
07 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam
Afgelopen maandag heeft het 's avonds nog flink geregend. Er stond een man tot zijn kruis in het water. Door die plas moest ik ook met mijn auto. Hij is gelukkig waterdicht, maar viel wel bijna stil. Gelukkig is dit niet gebeurd, want dan had ik toch wel een probleem gehad. Het gekke is dat de volgende ochtend al het water weer weg is.
Dinsdag mijn eerste cheque verzilverd (gelukkig volgende keer gewoon gelijk op bankrekening). Geld halen bij de ene bank en storten bij de andere. Gelijk maar even ontbijten met een collega bij Douwe Egberts in het Rif Fort. Hierna richting werk, maar eerst nog een telefoon abbonemenet geregeld. Die telefoon kaartjes zijn veel te snel op. Na een uurtje rond tuffen door een gedeelte waar ik nog niet geweest was richting Zanzibar. Tamara belde dat ze daar lag te zonnen. Loop ik daar over het strand, word ik geroepen door Bert (mijn baas). Zit hij te lunchen met Leo van Vliet (bonds coach Nederlandse wielrenners) en Erik Breukink (baas van Jos). Ff gezellig mee zitten kletsen. Hierna gaan werken.
Woensdag ochtend naar de GGD geweest met Sheila en Tamara. Dit is verplicht voor iedereeen die hier werkt. Zal jullie de details besparen, maar het slaat eigenlijk nergens op. Helaas moest ik hier wel al om 6:15uur mijn bed voor uit. Na de test ontbijten in Punda en hierna naar huis en optijd naar het werk om nog even te kunnen zwemmen. Op het werk dus onverwachts heel druk. Maar daar hebben we ons als keuken team heel goed doorheen gewerkt. Er kwamen zelfs nog gasten om 22uur. Dus pas om half 1thuis.
Donderdag lekker vrij (dacht ik). Dus lekker rustig aan. Hardlopen, ontbijten, internetten en om half 1 bij overschrijvingskantoor voor mijn auto zijn. Hier worden vanaf 13uur nummertjes uitgedeeld. Om 14uur gaat het kantoor open en dan kan je je dingen regelen. Heb nummertje 3, dus dat kan niet al te lang duren. Uiteindelijk ga ik om half3 weg!!! Om de tijd de doden maar wat lezen,bellen,sms,kletsen. Word ik om kwart over 2 gebeld door Bas (dhef) dat er een fout was in het rooster en of ik aub toch zou kunnen komen werken. Dus ik na het overschrijven naar huis, werkkleding pakken en op naar Tinto. Ondertussen wat telefoontjes plegen om afspraken af te zeggen en ik zou om 17uur Sheila ophalen van haar werk, maar dat lukt nu dus helaas ook niet. Moeten toch iets anders regelen. Op het werk weer druk en warm. Wel aardig optijd klaar en plannen om maar weer eens te gaan stappen. Uiteindelijk met Randy naar de Tijd gegaan (hier weer veel bekende gezien) en daarna naar Bermuda. Hier kwam Tamara ook heen. Om 3uur vond ik het mooi geweest, dus lekker terug naar huis.
Kus Bert
ps. lees dat het weer bij jullie flink is omgeslagen. Echt Nederlands weer dus. Sterkte en als jullie het daar zat zijn kom gerust langs op Curacao ;-)!!!
07 Januari 2011 - 20:25
Desiree:
He Bertje
weer een lekker lang verhaal, leuk om te lezen wat je allemaal beleefd. Super dat je het goed hebt op het werk, maar mis je wel .....
Have fun en misschien kom ik wel langs.....
Dikke knuf