Hard werken, buggy tour en relax vrije dag
Door: Bert van Emden
Blijf op de hoogte en volg Bert
15 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam
Op vrijdag avond nog naar Cabana geweest, was echt weer super gezellig. Daarna nog even met Chantal en Kelly (haar laatste avond op Curacao) naar Old Dutch geweest, omdat de dames trek hadden in een vette hap. Hier kwamen we Ramon nog tegen die na zijn werk nog ff een afzakkertje haalde. Blijkt de eigenaar (Carlos) gewoon uit Schiedam te komen en een vriend van Yvonne Baks te zijn. Wat is de wereld toch klein haha. Om half4 lekker mijn bed in.
Zondag ochtend lekker een uur wezen fietsen. Heerlijk zo vroeg op, nog niet te warm en ook niet zo druk. Het is hier wel oppassesn met fietsen i.v.m. overstekende honden (letten echt nergens op) en de vele kuilen/kraters in de weg. Hierna ontbijten, beetje internetten en mijn studio opruimen. Om half2 naar Leonie om samen gezellig naar Hookse hut te gaan. Onder het genot van een ice Cappo en broodje kruidenboter gezellig zitten kletsen. Om half 5 naar huis om om te kleden. Ff snel wat eten bij 'de Tropen' en daarna naar Wet & Wild. Erg gezellig. Na een tijdje kwamen Sheila, Asley, Tamara en Jorge ook. Rond 22uur naar huis en ff filmpie kijken. Niet echt gelukt, na uur in slaap gevallen.
Maandag ochtend stukje wezen hardlopen, en om half 12 richting Mambo. Hier heb ik afgesproken met Chantal,Leonie,Sheila,Tamara,Asley en Jorge. We gaan vandaag quad rijden. Om 12uur moesten we bij het verhuur zijn. Jorge heeft hier vroeger 2jaar gewerkt dus hij kon wat leuks voor ons regelen (kosten en eigen route). Daar aangekomen, horen we dat we pas om 13:30uur zullen vertrekken. Dan maar wat drinken bij Cabana. Door het oneven aantal moet er 1 persoon alleen op een qaud zitten. Eerst doed Leonie dit en daarna Tamara. Ik rijd heel de dag samen met Chantal. Het eerste stuk is alleen over asfalt (lijkt soms ook net off road!!). Wel handig om even de quad te leren kennen. Na ongeveer 30min duiken we ruige wegen op en kan het feest echt beginnen. Door bossen vol vervelende prikkels (iedereen ook flink onder de schaafplekken), rotsen waar we over heen moesten,door diepe plassen water en ook lange rechte stukken waar je heerlijk hard kon door kaggelen. Een keer viel de quad van Jorge en Sheila om, gelukkig niet veel schade aan de personen en ook niet aan de quad. Ook is de quad van Mij en Chantal een keer helemaal vast komen te zitten in de modder. Dacht ff een andere route te nemen dan de rest haha. Om 17uur weer terug bij het verhuur. Het was echt een super vette dag. Helaas wel last van mijn hoofd. Hopelijk helpt eten/drinken wat. Iedereen had ik al eerder uitgenodigd om na de quad dag te komen BBQ bij mij thuis. Dus ff snel boodschappen gedaan (staan je toch gek aan te kijken als je helemaal onder de modder een winkel door loopt!!). Thuis de BBQ aansteken, stoelen klaar zetten en snel ff douchen. Hierna alles snijden, salade maken en buiten een beetje sfeervol aankleden met kaarsen. Uiteindelijk met z'n 9e zitten BBQ. Angelique en een vriendin van haar kwamen ook nog. Was gezellig en lekker. Rond 21:30uur ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Ik ben de boel gaan opruimen en afwassen. En om 23uur lekker gaan slapen.
Vanmorgen uitgeslapen, en wat op de computer bezig. Zo ff stukje fietsen en daarna weer werken.
Morgen ochtend weer optijd mijn bed uit. Moet ff langs de bank, kapper en denk toch ook weer de garage. Mijn auto lijkt wel een vliegtuig qua herrie. Wim denkt dat er een gaatje in mijn uitlaat zit. Is echt niet normaal wat een geluid eruit komt. Schaam me gewoon als ik in dat ding zit.
Hoop dat met iedereen die dit leest ook alles goed is. Mis jullie wel een beetje hoor.
Liefs Bert
15 Februari 2011 - 17:13
Rob&Liesbeth:
Lieve Bertje, leuk je verslag te lezen. Alles gaat hardstikke goed met ons en we missen je ook een beetje.Liefs Rob&Liesbeth -
15 Februari 2011 - 17:42
Anja:
Ha Bert,
zo te lezen ben je ons gelukkig niet vergeten hier in Holland! Vandaag hebben wij zowaar ook wat langer de zon mogen aanschouwen en het is alweer wat langer licht tegen de avond. Zo zonnig als bij jou zal hier nog wel even duren maar we gaan de goeie kant op. Fijn dat het zo goed gaat op je werk maar daar had ik ook niet aan getwijfeld, heb al vele malen mogen genieten van jouw voortreffelijke kookprestaties!
Groetjes van ons -
15 Februari 2011 - 18:42
Jeffrey:
hoi vriend. leuk je reisverslagen, gaaf dat je het zo naar je zin hebt -
15 Februari 2011 - 21:49
Françoise:
Weer iets geleerd: rijden op een quad. Ik denk dat ik beter op een (kinder)driewielertje zou kunnen rijden!
Je hebt het maar druk maar feest vieren en werken! Hardstikke goed, hoor! -
16 Februari 2011 - 13:30
Elsje:
Hoi bert,
Leuk weer wat van je te lezen!! Mijn zoon las het bericht ook en die wil al komen om quad te komen rijden.....
Ik mis jou ook hoor!! Groeten en geniet verder daar, hier gaat het ook goed gelukkig! Dikke kus en weet je de zon schijnt hier vandaag ook! -
17 Februari 2011 - 20:38
Ricardo & Naat:
Lieve Bertje!
Wat lief dat je ons mist, dat je daar nog tijd voor hebt...hihi...:D
Wij missen jou uiteraard ook!
Hier alles ok, zijn gangetje...werken, trainen, weekend, werken, trainen, weekend, etc.
Ik zou dus nog maar ff daar blijven hoor!
X van ons -
20 Februari 2011 - 23:08
Marga Harinck:
Lieve Bertje, hier alles oke in de zuidelijkste stad van de aarde. Ontvang jij onze sms's op je curacaose nummer? Wij hebben schitterend weer, ongelooflijk! Kus Marga Berend Rob en Lies. -
22 Februari 2011 - 21:41
Rob&liesbeth:
Lieve Bertje, jammer dat al je sms-jes via je Curacaose mobiel niet aangekomen zijn. Wij misten je sms-jes al, maar nu is het duidelijk waarom. Via internet in een hotel even mailen. Het toetsenbord is slecht en het scherm geeft een heel slecht beeld van de letters, maar dat is nu eenmaal zo. Maar beter iets dan niets.Wij vermaken ons prima en het weer is heel erg goed voor deze omgeving. Dikke kussen, tot een andere keer. We houden van je en zijn trots op je.